Pentinats de núvia

Pentinat especial pel teu casament

Més Elaborat
Millor Tècnica
Major Resultat
preu des de 45€

Perruqueria Maribel, és un saló de bellesa especialitzat en recollits i pentinats de núvia. Coneixem perfectament el que significa aquest moment per a tu i per això volem que siguis el centre d’atenció i llueixis com cap altra.

Els nostres pentinats de núvia són únics i exclusius i els realitzem sempre amb la màxima exigència i excel·lència. Ens sentim orgullosos d’haver realitzat més de 500 serveis amb èxit al llarg d’aquests 45 anys d’experiència.

Tu somia i nosaltres realitzem. Ens encanten els reptes més desafiants i no ens espanta res, cap tipus de cabell ni condicions.

Podem realitzar recollits i pentinats de núvia d’època, complexos, senzills, de pel·lícula, amb trenes, monyos, toupées, postissos, ones i tot el que puguis imaginar. També fabriquem artesanalment els nostres propis tocats de núvia adaptats al vestits, personalitat i pentinat.

Truca’ns o demana cita per a un contcte més personal i comença a notar per què les nostres clientes han confiat en nosaltres en aquest esdeveniment tan importants.

“El teu casament, el teu moment, el nostre deure”

Necessitava ser la protagonista i ho vaig aconseguir gràcies a perruqueria Maribel. Mil gràcies!

María Campos Muiños Educadora infantil, aventurera i riallera
máxima exigencia
máxima excelencia
máxima experiencia