Canvis d’imatge

Canvis de look personalitzats

Canvia per Destacar
Canvia per Influir
Canviar per Triomfar
preu des de 38€

Des de fa més de 45 anys, el canvi d’imatge o canvi de look ha estat el nostre producte estrella i el que necessites per afrontar els teus reptes i elevar la teva autoestima de cara a la propera temporada.

Pel canvi d’imatge, tindrem en compte multitud d’aspectes per aconseguir l’impacte desitjat i sigui tot un èxit. Per això, el diagnòstic inicial és el punt de partida i el pas crític per destacar i triomfar.

Durant el procés ens centrarem en conèixer aspectes de la teva vida personal, laboral i de família. També cal conèixer en profunditat la qualitat del teu cabell, la teva pell, la teva expressió, la teva forma de ser i les teves característiques pròpies per realçar els teus punts forts i minimitzar els defectes.

Per a un canvi d’imatge exigent, el més adequat serà elaborar un pla per tu; un projecte personal. Podem començar des d’un tall de cabells fins a un tint que vagi acord o un tractament capil·lar d’inici i un allisat per reconstruir el teu cabell, sanar-lo i deixar-lo llest pels propers canvis.

A la perruqueria Maribel estem convençuts de realitzar autèntiques obres d’art amb el teu cabell i oferir grans resultats amb total garantia. Per això, posarem a la teva disposició tota la nostra experiència, exigència i tècnica als detalls per aconseguir el canvi d’imatge que anaves buscant.

Truca’ns per concretar una cita més personal i parlar del que podem fer per tu. Els reptes més desafiants han estat i són la nostra especialitat.

“Un canvi, una il·lusió, una nova sensació”

Com sempre, un canvi d'imatge espectacular. M'encanta!

Verónica Espejo Sector financiero y servicios bancarios
máxima exigencia
máxima excelencia
máxima experiencia